gıgabyte onboard ses kartı var şuan ucuz yollu x-540 dan daha iyi performans alabileceğim bi kart arıyorum fiyat 100 ü geçmesin arkdaşlarve KURULUM YARDIM
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
audigy value veya 2.el audigy 2zs tavsiye ederim,hem bütçenize uygun hemde performansları yüksek ses kartlarıdır. Not:o/b ses kartınız HD ise 100 tl bütçeli ses kartı almanıza gerek yok,performans farkları hissedilmeyecek seviyede az oluyor.
valla 2 + 1 vardı phılıps aynı ses alıyorum nerdeyse sadece ses ve bas seviyesi biraz yüksek geldi acaba yanlışmı taktım bi programı vs de yok nasıl olucak ayarları bu hoparlörün
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim321 -- 13 Nisan 2009; 17:50:33 >