Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
335
Tıklama
0
Öne Çıkarma
croslanmıs kablo ıle 2 pc bağlamak
R
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar kroslanmıs kablo yaptırdım. Ama sımdı bırı leptap dıgerı masaustu bılgısarımı baglayamıyorum :S Yardımcı olur musunuz.

Ikısınınde ethernet gırısıne takıyorum yenı ag olustur dıyorum ama baglandı gıbı bır sımge cıkıyor ama baglanmıyor. ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
17 yıl
Yüzbaşı

ip adresleri ni verdiniz mi?Verdiyseniz ne verdiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yüzbaşı

iki makinayada elle ip vermeniz gerekiyo
oda şöyle oluyo.
xp de ag baglantılarıma sag tıkla özellikler de yerel ag baglantısına sag tıkla tekrar özellikler de internet iletisim kuralları tcp/ip ye cift tıkla
aşağıdaki ip adresini kullan de we farklı bi ip aralıgı wer mesela ip adresi kısmına 192.168.1.5 alt ağ maskesi kısmına 255.255.255.0 yaz diğerlerini sanrm yazmasanda olur diger makinadada aynı yerden ip kısmına 192.168.1.10 alt ağ maskesine 255.255.255.0 yapıp tamam de daha sonra ipsini 192.168.1.5 verdigin makinada baslat*calıstır*cmd yaz entere bas gelen siya ekranda ping 192.168.1.10 yaz entere bas eger cevap alıyosan diger makinadada tersini dene ondada cevap alırsan bu is tamamdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 1 Mart 2009; 16:31:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar su sıstemı yaptım sorun cıkmadı.

Ag baglantısı olusturdum. Ag baglantısı ıcın dısket surucune takın dedı bende taktım. Sonra net steup dıye bısı olusturdu pc ye. Sonra bunu pc ye de kayıt edıp flash bellekle leptapa da tanıttım baglandı. Ama pc res attıgım da tekrar aynı sorun oldu ve baglanamadım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yüzbaşı

laptopdaki ve masaüstündeki işletim sistemi nedir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

biri xp daha dogrusu cevol5 servıce pach 3 Xp

leptop ise vista busınes 32 bit


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yüzbaşı

tamam bak vistadada aynı mantık sadece ip değiştirmek xpdeki kadar kolay değil bikac yerden girmen gerekiyo. yukardaki yazdklarımı yaparsan sorunsuz calısacaktır. takıldıgın byer warsa yukarda ona göre cözüm üretelim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.