DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Beyler ben Virtual PC ile Windows 7 yükledim normal xp deki harddisk görünmüyor program yükleyecem ama harddisk görünmüyor nasıl programlara ulaşabilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ayarlardan harddisk olarak tanıtman gerekiyor herhalde. ben de de aynı sorun var fakat format atıp sadece w7 kuracağım için fazla kurcalamadım.. ayrıca virtual pc de ekran kartını filan tanıtamadım ses de yok dolayısııile fazla tatmin edici olmadı..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.