Selam arkadaşlar 4 günde indirdiğim oyunu 3 günde kurdum oyuna dün akşam 12 sularında başladım daha doğrusu oyunu açabildim ama başlıyamadım oyunlarla fazla aram youk bana şu oyunu oynayan birisi şunu tıklayacaksın sonra şu sonra şu diye anlatabilirmi?
OYUN = Call of Duty - World At War
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ya zor birşey mi istedim. oyunu oynayan arkadaşlar önce şuna sonra şuna tıklıyorum diye yazabilimi bendekindemisorun var ona bakcam sadece lütfen yardım
OYUN = Call of Duty - World At War
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.