Birol Bey eğer elinizden çabuk çıkarmak istiyorsanız maxımum 50.000 YTL'ye satabilirsiniz...sunroof varsa 51.000'e alıcı bulunabilir...bu arada araç kaç km'de???
Evet 2008 model olduğunu sonradan fark ettim...ama araçta problem olduğunu zannetmiyorum...büyük ihtimalle o aracın sahibi de nakit ile ilgili bir problem yaşamıştır.
Allah yardımcınız olsun...umarım aracı satmadan meseleyi halledebilirsiniz...yoksa araç çok kısa sürede değer kaybetmiş olacak
ben aslında toyotacıyımdır ancak param olsaydı kesinlikle 51 bin civarında anlaşırdık. yeni kasa c5 ler daha yeni yeni ikinci ele düşmeye başladı ve geçenlerde 2008 nin 49 a el değiştirdiğini duydum. toyotanın eş segment aracı avensisin benzinlisi autoshow da 52 binden başlayacakmış diye söylendi. bu durumda yeni c5 iniz mondeo-avensis-passat-laguna yanında tercih edilebilir bir araç. bence sitenin ilanı öne çıkaran promosyonlarından satın alın (özellikle acil acil kısmını) fiyat olarak da 51 bin civarına çekin, arayan herkese de aracın bilhassa ekstralarından ve baz modelden farklı donanımlarını anlatın. küçük bir pazarlık payıyla 50.500 civarına bırakın gitsin, 4300 km de 4.500 YTL zarar çok da büyük bir zarar değil. showromdan çıkarttığınız gibi %5-%10 zararınız olduğunu herkes bilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 20 Ağustos 2009; 23:08:05 >