performans yağlarının bir özelliği vardır tabi olmazmı.ama bildiğim kadarıyla motor aşındıkça boşluk fazla olduğu için ve performans yağları daha ince olduğundasn pek bir işe yaramayacaktır.bunun için kalın yağ yani 20/50 yada 15/40 koyarlarki motorun sesini düzeltsin diye.
Senin araca Mobil1 5/30 oneririm eger aracın motorunda asınma vb sorunlar yoksa!Tam sentetik olan bu yag motoru rahatlatacaktır!Zaten senin aracta tam sentetik kullanıyor olması lazım!10/40 da isini gorecektir!
Neye gore en iyi yag bu?Bu yag 10/40 dir.Tam sentetik yarı senteik arasında kalan bir yag! 0/40,5/40, 5/30 , 0/30 yaglarda mevcuttur castrolun ve diger marklaların ve bu yaglar magnetecten katkat ustundur!Ama fiyat/performans dersen bilemem!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackle -- 20 Nisan 2005, 23:00:03 >