Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1449
Cevap
623497
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: PVC Pencereler [ANA KONU] (73. sayfa)
M
3 ay
Er

Aksesuarcılardan SEÇİL PAK05 veya ADO PAK04 Olarak satılır bu tür contalar yemin edip kendinizde değiştirebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @devrim1973
S
3 ay
Yarbay

Bi sıkıntı çıktı Egepen'e döndük sonra. Egepen'in slimslide modelini yaptık sürmeleri.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @merveweb
J
3 ay
Yüzbaşı

Hocam Egepen’i seçtik şu anlık memnun gibiyiz ama bakalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @merveweb
T
2 hafta
Yüzbaşı

Arkadasla VW sistemlerde aubi mi vorne mi kullanmalı? Cok fark var mi aralarında?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 hafta
Er

bunları (paralel sürme) tam otomatik ve yarı otomatik sistemler olarak 2ye farklı şekilde değerlendirmek lazım. tam otomatik (roto marka) en iyi paralel sürme aksesuarı diyebiliriz. yarı otomatiklerin çoğu hemen hemen benzer. kiminin alt parçası sac kiminin döküm. çok farketmez ithal ya da yerli. ancak hangi marka pvc yaptıracaksınız bilmiyorum ama sürme, yalıtımlı sürme olmalı. vw (paralel sürme) aksesuarları uzun solukta arıza yapması kuvvetle muhtemel. yalıtımlı sürme serilerine örnek: egepen legend sürme, winsa comfort slide, pimapen dynamic power, asaş inova, fıratpen zenia, rehau inova gibi gibi. tabi camların da yaşadığınız şehire göre sinerji ya da konfor olması çok önemli ve faydalı olacaktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haslim -- 27 Mayıs 2025; 19:11:53 >


Bu mesajda bahsedilenler: @tsulhan
1
2 hafta
Er

dostlar. Eve pvc yaptıracağım ama egepen ile winhause arasında kalırsanız hangisi tercih edersiniz. Arada toplam da 5 bin TL fark var. Tşkler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10der66 -- 30 Mayıs 2025; 12:42:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 hafta
Er

Kaç parada 5000 TL fark çıkıyor bu önemli. Onun dışında toplam bir daire işi için 5000 liraysa bence Egepen tercih etmelisiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @10der66
1
2 hafta
Er

İki büyük pencere (265x120-390x1259) ve bir kapı. Toplamda biri 50 diğeri 45. Sadece hangisi daha kaliteli/sorunsuz bilgim yok. Tşkler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10der66 -- 30 Mayıs 2025; 12:54:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 hafta
Er

ben olsam Egepen tercih ederim. Hammadde farkı var kırılganlık farkı var. 5000 TL bunlar için verilir bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @10der66
E
2 hafta
Yarbay

iyi günler,
Ankara içinde işciliği iyi olan Winsa PVC pencere(eski ahşapları) dogralamalarını değiştirmek istiyorum. Önerceğiniz. Fiyat/Kalite/işcilik hangi firma ?




Bu mesajda bahsedilenler: @merveweb
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.