Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
335
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK PANASONIC DMC-LS60 6.0MP 150 YTL.
Şehir : #Ankara
D
16 yıl
Er
Konu Sahibi

CİHAZI ALDIKTAN 1 AY SONRA N95 CEP TELEFONU ALINCA BU CİHAZA İHTİYACIM KALMADI..ZATEN KULLANACAK FİRSATIMDA OLMADI..KUTUSUNDA DURUYOR.
FİYATI 150 YTL.


ANKARADA OTURANLAR CİHAZA BAKABİLİR..ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.ANKARA DIŞINA KARGOYU ALICI ÖDER...

Panasonic Lumix DMC-LS60 : Panasonic, yeni modeli Panasonic Lumix DMC-LS60 dijital fotoğraf makinesini duyurdu. Ödül kazanmış DMC-LS2 dijital kameranın devamı olan bu yeni model şık tasarımı, sofistike fonksiyonları ve zengin özellikleriyle dikkat çekiyor. 3x optik zum objektif ve 6.0 megapiksel çözünürlüklü CCD görüntü algılayıcıya sahip olan Panasonic DMC-LS60 bu tür taşınabilir dijital kameraların kolay kullanım özelliklerinden taviz vermeden zengin özellikler içeriyor. Panasonic LS60 dijital kompakt kameranın iki adet AA tip pil ile çalışıyor olması günlük kullanım açısından da artı bir yön. MEGA O.I.S. optik görüntü sabitleyici fonksiyonu bulunan Panasonic Lumix DMC-LS60 Mart 2007 tarihinde piyasalarda olacak.

Panasonic DMC-LS60 - 3x optik zum
Kameranın Lumix DC Vario objektifi 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip. Objektif altı grup halinde yedi elemandan ve üç adet asferik yüzeyden oluşuyor. 3 megapiksel çözünürlük tercih edildiğinde Extra Optical Zoom fonksiyonu devreye girerek CCD algılayıcının merkezindeki görüntüyü 4.1x oranında ekstra yakınlaştırabiliyor. Kameranın bu güçlü zum yeteneği sayesinde kullanıcılar çekimlerinde uzaktaki nesneleri kolaylıkla yakınlaştırabiliyorlar. DMC-LS60 dijital kamerada bulunan Easy Zoom fonksiyonu sadece tek bir tuş basımı ile objektifi 3x zum seviyesine getiriyor, ayrıca ardından bu tuşa ikinci bir kez basıldığında da cihazın ekstra optik zum özelliği devreye sokularak ilave bir 4.1x yakınlaştırma son derece pratik bir şekilde yapılabiliyor.

Panasonic Lumix DMC-LS60 - Mega O.I.S.
Panasonic, artık günümüz kompakt kameralarının ayrılmaz bir parçası haline gelen ve standart olarak görülmeye başlanan OIS (Optical Image Stabiliser / Optik Görüntü Sabitleyici) özelliğini kompakt dijital fotoğraf makinelerine entegre eden ilk üretici firmaydı. O.I.S. optik görüntü sabitleme fonksiyonu kullanıcıların ellerinden kaynaklanan titreme ve sarsıntılar sonucunda fotoğraflarda ortaya çıkan bulanıklık etkilerini, objektif elemanının optik eksenini CCD görüntü algılayıcı ile aynı hizada tutarak minimum seviyeye indiriyor. Sonuç olarak daha berrak ve net fotoğraflar elde ediliyor.

Panasonic LS60 - Akıllı ISO kontrol sistemi
Panasonic LS60 dijital fotoğraf makinesi Intelligent ISO Control (Akıllı ISO Kontrolü) özelliğine sahip. Bu özellik çekimi yapılan nesnenin hareket halinde olup olmadığını tespit ediyor ve gerekli gördüğü durumlarda da mevcut aydınlatma şartlarına göre ISO değerini ve çekim hızını fotoğrafın net bir şekilde elde edilmesi yönünde hareket hızına uygun olarak otomatik şekilde ayarlayabiliyor.

Panasonic DMC-LS60 - Venus Engine III görüntü işlemci
Panasonic DMC-LS60 dijital fotoğraf makinesinde daha önce üst sınıf Lumix modellerde kullanılan gelişmiş Venus Engine III görüntü işlemcisi bulunuyor. Venus Engine III görüntü işlemcisi sayesinde en yüksek çözünürlükte ISO 1250 ışık hassasiyet değerinde fotoğraf çekmek olanaklı hale geliyor.

Panasonic Lumix LS60 - Seri çekim modu
DMC-LS60 dijital kamera açıldığında 1.8 saniye gibi bir sürede çekime hazır hale geliyor ve deklanşöre basılması ile fotoğrafın çekilmesi arasında geçen süre sadece 0.005 saniye seviyesinde. Ayrıca cihazın seri çekim modunda fotoğrafların saniyede 3 kare hızla seri şekilde çekilmesi de olanaklı. Kullanıcılar bu hız ile dahili bellek veya bellek kartı dolana dek seri çekim yapabiliyorlar.


< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkhan -- 20 Temmuz 2008; 17:01:13 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.