DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
649
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Y.DIŞI ALIŞVERİŞ VE DÖVİZ KURU
Z
18 yıl (1694 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yurtdışından alışveriş hiç yapmadım daha önce. ilk kez yapacağım. yalnız dolar üzerinden satış yapıyor ve kredi kartı kullanmıyorum. sadece normal bankamatik kartım var visa. bununla alacağım. diyelim ki 10 dolarlık bir şey aldım benim hesabımdan ne kadar para düşer? en iyi kur hangi bankada var? kredi kartıyla alsam daha mı iyi olur birinden bulup?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
18 yıl (2586 mesaj)
Yüzbaşı

Z
18 yıl (1694 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tmm da her bankanın farklı olmuyor mu? ayrıca ekstradan bi ücret alır mı acaba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
18 yıl (1694 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bi yardım beyler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.