Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
336
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendimi Geliştirmek İstiyorum Ama Nasıl?
G
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 3D seviyesinde olduğumu sanmıyorum henüz amatörce PS falan kullanıyorum. Sorum özellikle professional olarak bu işi yapanlara kendimi nasıl geliştirebilirim ? 3D Tasarım aşamasına gelmek istiyorum en azından.



S
16 yıl
Binbaşı

Bu konuda acele etme; planlı bir şekilde ne yapmak istediğini neleri yapmak istemediğini önce seçmen lazım daha sonra altta üste doğru tüm ilgili konuları, çalışmaları toplaman ve bunları sırasıyle öğrenmen gerek, tabii ki bu süreç içerisinde de devamlı pratik yaparak öğrendiğini kaybetmemen gerek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

Photoshopu geliştirmek istiyorsan eğer önce araçlarını öğren internette sürekli dolaşan o klasik dersleri uygula,daha sonra sana tavsiyem fotoğraf sektöründe olduğu gibi stüdyo çekimi bir kaç fotoğraf bul onlara rutüş yap,makyaj yap,siyah beyaz çalışmaları renklendir.Bunu yapman senin photoshop kullanımındaki estetiğini artıracaktır.Emin ol işe yarar bu yöntem



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.