ARKADASLARR BI SERVERDA OLAN DÜPE HER SERVERDA OLMAZ MII SANAHTAN BERI BUNU TARTISIYOZ SIZLERLA PAYLASMAK İSTEDIM BAN NET BI CEVAP VERIRISENIZ SEVINIRIM
SIMDIDEN TYORUMLAR İÇİN TESEKKURLER...!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bir serverda olan dupe başka serverda olmaz diye bir durum yok. ama dupe yi bilmek önemli. sonuçta misal edanada bilen yapıyor, maneste tık yok bide biz öğrensek
değişeceğini sanmıyorum. çünkü oyun bir bütündür. bir bug veya hata varsa oyunda vardır. yani her serverda vardır. birşey sorucam siz acaba dupe yöntemini yaparken birini gördünüzde kendi serverinızda denedinizde olmadı acaba olmuyo diye düşünerek mi bu konuyu açtınız
SAOLUN cevaplar için tesekkurde PEKI BUBLAR DEGİSIRMI SERVERLARDA _?
Bug oyunun açığıdır. Serverin açığı değil. Aslında mantıken dediğiniz durum olabilir. Yani bunlardan sorumlu biri örneğin, Cypherın ayarlarında değişiklik yaparsa, sadece Cypherda sorun çıkabilir. Örneğin: Beramus1'in kapalı olup, oyunun açık olması gibi. Fakat böyle bir hatanın yapılacağını sanmam. Dupe zaten bugdur. Bug = Hatadır. Buna göre Dupe=Hatadır. Bir serverda olan açık, diğer serverlarda da %99.9 vardır. Fakat serverlara yayılma hızı farklılık gösterebilir. Mesela Cypherın ''Dupeci server'' gibi bir lakap alması. O serverdaki kişiler tarafından açık bulunmuştur. Doğal olarak sadece o serverda yapıldı gibi gözükmektedir. Ancak bizim kafece taa Knight Online K.e öncesi dönemden beri yaptığımız bazı denemeler bütün serverlarda olurdu. 1 yıldır haberim yok. Mesela bir ara hatırladığım kadarı ile Manes 3 serverında ''Knight Online FD Beta Server'' clientinde bulunan karakterler çıkmıştı. Fakat hemen düzeltilmişti. Yukarıda da söylediğim gibi bu buglar olabilir.Bu sadece dupe olmayabilir. Fakat sadece server içi ise rollback atılıp düzeltilir. İş kolaydır. Tüm oyunu kapsıyorsa, o zaman korkmaları gerekir.
İyi geceler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
SIMDIDEN TYORUMLAR İÇİN TESEKKURLER...!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.