Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
274
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1800mAh yerine 2500mAh pil kullanılabilir mi? Logitech Mx700
Y
18 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Beyler bir tane kablosuz mouse var bende, Logitech Mx700, fakat içindeki piller malesef öldü. Durmadan pil değiştirmek de istemiyorum. İçindeki piller GP 1.2v 1800mAh pilleriydi. Şimdi ben bunlardan aradım ama bulamadım, sadece 2500 ya da 2700'lükler var. Bunlardan alırsam sorun çıkar mı ya da çalışır mı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
18 yıl
Yarbay

Fark etmez...Bende 1800 den başlayıp 2800 e kadar pil var...Hepsinide logitech mediaplay de kullandım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
18 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, bu aklımı karıştırmıştı, yarın gidip iyi bir markanın 4 Pil + Sarj Aletini alayım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.