1800Dpi olması büyük dezavantaj mı? 4000Dpi olan Lachesis modelinin görünüşünü beğenmedim (sağve sol elle kullanılabiliyor)DeathAdder yanlızca sağ elle kullanım için tasarlanmış.Logitech G9 kullanan biriyle oyunda karşılaşırsak bizi yer mi? Ya da Görüntü felan hikaye alıcaksın 4000Dpi olanını oturacaksın gibi bi durummu var?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yıllardır Microsoft kablosuz Klavye-Maus setini kullanıyorum (maus optik 800Dpi),FPS tarzındaki oyunlarda karakterin nişancı(sniper) olduğu anlarda düşük Dpi makbul sayılırken Tank veya Helikopter ,uçak vs.. ise ne kadar yüksek Dpi olursa o kadar manevra kabiliyeti artıyor diye biliyorum.DeathAdder 400-1800Dpi arasında ayarlanabilir olması avantajıyla bu işlerin üstesinden gelir gibi görünüyor.Önerin için sağolasın bende öyle düşünüyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.