Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
170
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hdd problemi
K
18 yıl (8 mesaj)
Er
Konu Sahibi

asus m2npv-mx model board kullanıcısıyım pc yi actıgım da windows yuklemesıne kadar sorunsuz pc calısıyor daha sonrasında ya yukleme sırasında yada windows acılıp donuyor donuyor.
şimdi sıra geldı asıl konuya pc ya kendi kendine reset atıyor yada sistem donuk kalıyor. res ten sonra
"disk boot faılure, ınsert system dısk and pres enter" yazısı cıkıyo yanı hard dıskı gormuyo. tekrar reset attıgımda aynı yazıyı veıyor.
fakat pc ye gelen gucu "power" kesıp bağladıgımda tekrar pc yı calıstırdıgımda hdd calısıp dekrar duruyor bu sureklı bu sekılde dongu ıcerısınde sıstem acıp hıcbır ıslem yapamıyorum resten sonra hdd işlem yapmıyor

sorun ne olabılir:..................

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
18 yıl (8440 mesaj)
Yarbay

hdd baglantilarini bir kontrol et derim birde güç kaynagin yetmiyorsa oda sorun yapabilir ram felan şüpheleniyorsan onlarada bak bi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.