Harman khts60 ve avr 265 ten sonra sistemi kule tipi klipschler ile yükseltmek istiyorum. Maddi olarak çok fazla yormayacak 25,30 m2 için önerileriniz nedir. R24f iyi bir başlangıç olur mu? Surround ve sub olarak ne önerirsiniz? Sayg.
Klipsch RC 62 II Center arıyorum, daha önce çok satan olmuş önceki sayfalara baktım, umarım satmak isteyenlere mesaj ulaşır niyetiyle buraya da yazayım .
Arkadaşlar artık pek kullanmıyorum elimde olan RF 7. II. RC. 64. II. RF 62. II. SW 110 iki adet sub Hepsi birden toplu satmayı düşünüyorum ürünler de nokta kusur yoktur
Böyle bir konu varsa ekleyeyim bende. Klipsch RP 6000F II aldım. Ancak henüz stereo anfi ile deneyemedim. Harman Kardon AVR ile kullanıyorum. Sinemada çok başarılı filmin içinde oluyorsunuz gibi. Müzik de ise aldığım sesin kalitesine göre değişiyor , mesela bazı youtube kanallarında ses vasatken bazı yayıncılarınki çok muhteşem oluyor. Ancak dediğim gibi stereo anfim henüz yok deneyemedim.
Bu mesajda bahsedilenler: @belinelli