Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
547
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Güde 5$ 'ın üzerinde kazanabilirsiniz.
X
18 yıl (107 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Adbux biroğumuz biliriz. Sistem tıklama başına sabit bir fiyat verir.( tabi adbux artık değişti.)
Tanıtacağım sistemesk adbux'ın tpatıp kopyası. Her tıklama başına 0.01$ kazanıyorsunuz, günde rahat 10 reklam çıkıyor. Daha çok kazanmanın sırrı ise üye bulmaktır. Çünkü üyelernizin tıklaması ile kazancınız ikiye katlanıcaktır.

Referim olarak üye olmak için TIKLAYINIZ (sağ üst köşede register yazısına tıklıyoruz.)

Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra mailinize ref adresiniz ve şifreniz geliyor. Siteye giriş yaptıktan sonra Surf Ads e gelerek reklamlara tıklayabilir, My Stats bölümünden de kazancınızı ve profilinizi görebilirsiniz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_poseidon_x -- 10 Eylül 2007; 10:00:03 >

X
18 yıl (107 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Üye olan bir kaç kişi var ama nasıl kazanılacağını anlayamamışlar galiba.

Siteye üyeliğinizi tamamladıktan sonra surf Ads yazısına tıklıyoruz. Açılan sayfada kategorilere ayrılmış yazılar var burda ki olan linklere teker teker tıklıyoruz. her tıladığımız için açılan sayfada done $ işareti çıkana kadar bekliyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl (7624 mesaj)
Yarbay

yazdığın hep **** diye çıkmış hiçbişi anlaşılmıyo...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
18 yıl (107 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

evet bahsettğii ad bux sitesi burda çok reklamı olduğu için ban getrmişler galiba.

bux stelerinin babası oluyor ad bux lâkin artık bozdular kendilerini tıklama başına kazancı düşürdüler. Şu an için önerdiğim site en iyisi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.