değerli arkadaşlar..bilgisyarımın kapanma seçeneğini tıklıyorum normal olarak kapanıyor ancak bazan bir tuşa bastığımda bazan da kendiliğiniden açılıyveriyor.bilgisyara bağlı 5 tane güvenlik kamerası var ve bu sorun kameralar takıldıktan soınra ortaya çıktı düye düşünüyorum.. neden olmuş olabilir ne yapmalıyım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bilgisayar yeni açılırken DEL tuşuna basıp setup bölümüne gir, oradan wake up, alarm, gibi seçenekler olmalı. Yani bilgisayar kapalıyken klavyeden tuşa basıldığında açılması için seçenekler. Bunları disable yapmalısın.
neden olmuş olabilir ne yapmalıyım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.