Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1435
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarım problemi
@
19 yıl (2316 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar ben gecen gün Kaspersky Antivirüs programını yükledikden sonra bir sorun ortaya cıktı. Aslında sorunun ondan kaynaklanıp kaynaklanmadıgı kesin degil ama ben sorunumu size acayım bir cözüm buluruz insallah. Sorun su ki; My Computerı actıgım zaman icindeki C: ve D: sürücülerini üzerlerine tıklamak suretiyle acamıyorum. Ancak adres cubuguna D: veya C: yazmam gerekiyor. İkonların üzerine tıkladıgımda birlikte ac penceresi acılıyor. Bunu nasıl cözebilirim? Simdiden tesekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
19 yıl (5047 mesaj)
Yarbay

Çok ilginç. Sürücülerin simgeleri halen aynı mı yoksa Windows logosu mu mevcut?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (2316 mesaj)
Yarbay

SİSTEMİ BİR GERİ YÜKLE GÜVENLİ KİPTE BAKALIM NE OLACAK



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.