Almanyadaki fiyatları baz almayın Autoscout ta şu kadar yada vw hariç her markada liste fiyatına %50 indirimciler yazar biraz sonra beğenmedikleri Kia - Hyundaide rekorlar kırıyor Amerikada ama anlatamazsın.
Direkt Tiguan değil de genel Volkswagen övgüsü olsun. 5 yıldır kullandığım aracım Golf ile 1 ay önce kaza yaptım , bu yüzden 1 aydır arabasızım ve işlerimi ya 1-2 günlük araç kiralayarak ya da tiktak ile dakikalık araç kiralayarak hallediyorum. Hyundai , Kia , Toyota, Renault , Peugeot, Citroen araç kullandım çoğu 2023 ve üstü temiz arabalar ve bu sürecin sonunda Volkwagen'e olan saygım arttı. Resmen attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.
Elektrikli araç alırsam ayrı ama onun haricinde diğer markaların önünden bile geçmem. Şu an mesela engelli araç alma hakkım var. 2.5 milyonluk Toyota Corolla hybrid 1550 ye alabiliyorum veya CHR 1.6 milyona alabiliyorum ama 500 bin fazla verip pert ettiğim aracın sıfırını almaya karar verdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle