Öncelikle merhaba, yıllardır aktif olarak ev interneti kullanıyorum. Geçtiğimiz aya kadar internet hızım 50 Mbps' ydi. Taahhütün de son bulmasıyla mevcut altyapımın desteklediği en yüksek hız olan 100 Mbps internete geçtim. İlk ev interneti abonesi olduğumdan beri aynı modemi kullanıyorum. Yani yaklaşık 7 yıldır. Ancak son 2 aydır internetimde ciddi kopmalar yaşıyorum. Ve bu kopma sorunları internet hızımı yükselttiğimden beri istisnasız her gün en az 4-5 kere yaşanmaya başladı. Modemi neredeyse her gün ısındığı için uygun bir zamanda dinlendiriyorum. Ancak bir faydası yok. DSL kablosunda da bir problem yok. Her internet kesildiğinde modemin üzerindeki DSL ve Internet yazılı ledler sönüyor ve 1-2 dakika geçmeden geri gelmiyor. Müşteri hizmetlerine danışmayı denedim ancak sürekli bir iletişim eksikliği yaşandı ve benim fikrim bu sorundan kaçındılar. Defalarca arıza kaydı oluşturdum. Müşteri hizmetlerine bağlanmayı denedim ancak sorunuma çözün bulunamadı. Sizce sorun modemle mi alakalı, yoksa altyapı sorunu mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >