Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 4 misafir, 2 mobil kullanıcı
17324
Cevap
1420957
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: [AMD DRIVER ANA KONU] AMD 26.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (867. sayfa)
S
20 sa. (22834 mesaj)
Yarbay

26.5.2 de 26.3.1 e göre ciddi performans artışı olmuştu orada bir kayıp varmı diye baktım yok.

< Resime gitmek için tıklayın >
Sizdeki takılmalar ne yaparken oluyor yarış içindemi dolaşırkenmi şehre yaklaşırken yada 350km üstü kızla giderken falanmı çünkü ben şimdi test için baya dolandım şehre girip çıktım
ortalama fps: 104
%1 Low fps: 93
Yani takılma vs. olsa bu 93 fps değeri 30fps falan çıkardı.
Oyun yeni çıktığında otobanda 400km ye yakın hız yaparken %1Low değeri 30fps lere düşerdi takılma olurdu o bile yok artık zaten bu sorun oyun kaynaklıydı son gelen güncelleme ile oyun yapımcısı çözmüş bunu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 sa. (3615 mesaj)
Binbaşı

redditte 26.5 li sürümlerde özellikle unreal engine oyunlarında büyük sorun yaratıyor diyorlardı 26.6 ile düzeldi mi bu


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Starborn
S
9 sa. (22834 mesaj)
Yarbay

OpenGL sorunluydu o düzeltilmiş. Vulkan performansı %14 artmış. Unreal engine ile alakalı sorundan bahseden bir konu görmedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @harrydubois
E
12 dk. (1378 mesaj)
Yüzbaşı

Dostlar benim 9070xt ekran kartım var chrome da youtube da video izlerken pc dondu ve ilk resimdeki gibi yeşil ekrana döndü ve daha sonra pc reset attı. açıldıktan sonra adreneline girdiğimde ikinci resimdeki hatayı aldım. Gemine ye göre windows un güncelleme yapması bu sıkıntıya sebep oluyor ancak 3. resimde göründüğü üzere otomatik güncelleme zaten kapalıydı. sürücü 26.3.1 idi stabil di,ye bu sürücüde kalmıştım şimdi ddu ile güncel olanı 26.6.1 yükledim. acaba sorun gerçekten gemininin dediği gibimidir?


  • Resim :


< Resime gitmek için tıklayın >
2. Resim:

< Resime gitmek için tıklayın >

resim 3:

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

erkayer62 bu mesajı paylaştı
S
7 dk. (22834 mesaj)
Yarbay

Windows update nin o ayarı dinleyeceğini sanmıyorum yapıyordur yine güncellemeyi en iyisi windows update bölümünden 1 hafta duraklatmayı seçip durumu gözlemleyin.




Bu mesajda bahsedilenler: @erkayer62
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.