Seneye bu zamanlarda bir evlilik planımız var nasipse Ama her şeyden önce aklıma takılan bir konu var. Şuan ailem ile bulunduğumuz evdeyim. Eğer seneye her şey yolunda giderse bizimkiler emekliliğe ayrılıp memlekete dönecek. Bu evde bana kalıyor ama şöyle bir sorun var. Ben kendimi bildim bileli bu evdeyim ve apartmanda çok ses var bu beni özellikle çok yoruyor. Sırf bunun için bile burayı kiraya verip karşılığında çıktığım kirayı karşılamayı düşünüyorum.
Bu süreçlerden geçip fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim dostlar..
Tamamen aynı durumdayım ama bekar versiyonu olarak ben de planlıyorum. İstanbul'dan Trabzon'a taşınmayı düşünüyorum da 2 iş olacak diye de içime sinmiyor. Bazı ev sahiplerine takas teklif ediyorum artık :)
Taşınma ücretleri çok yüksek. Kiraya verdiğin kişi de çok önemli. Ya kirayı ödemezse geciktirirse vs. Bir sorundan kaçarken farklı sorunlar olabiliyor. O yüzden mevcut sorunun çözümüne yönelik adımlar daha mantıklı geliyor bana daha çok.
Seneye bu zamanlarda bir evlilik planımız var nasipse
Bu süreçlerden geçip fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim dostlar..