Merhabalar. 3 yıllık binada hala internet altyapısının dahi olmadığını ve çevredeki bütün binalarda sağımda solumda fiber altyapının olduğunu Kamu Denetçiliği Kurumuna şikayet etmiştim ve böyle bir cevap gelmiş. Bu aşamadan sonra ne olacak? Gerçekten yıldım artık sene 2026 ve internet altyapısı yok... < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın > Valla banada böyle dediler ama işte nafile bizim binada yeni bina ve çevrede aktif internet var düzgün telefon çekmiyor. Baş denetçi bizzat böyle geri dönüş yaptı 9 sayfa yazı ve eve kağıt şeklinde ama 20 gün ibaresi dediler üzerinden aylar geçti :)
Sizde hala bir gelişme olmadı mı hocam? Bunlarla uğraşmaktan bıktım artık. Şikayet etmediğim yer kalmadı. Müdürlüğe gidip başvuru da yaptık. Daha ne istiyorlar anlamıyorum.
Yok maalesef ya nerede bir gelişme el mahkum şekilde beklemeye devam. Bana cevap olarak gel sana magnet vereyim diyorlardı onu aldım idare ettim bir süre bayağı kesiliyor falandı. Adamlara ekstra belirtiyorum çekmiyor arkadaşım telefonda çekmiyor bak birisinide aramakta güçlük yaşıyoruz diyorum, Pek umurlarında olduğunu düşünmüyorum. Tanıdığınız falan varsa anca öyle halledersiniz gibi. Benimde açtığım konu vardı ulaşabileceğim her yere. Her resmi kuruma yazdım ama pek umurlarında değil.
Bina girişinde resimdeki gibi duvar içinden gelen 3 adet boru var. İçerisinde kablo var mı yok mu bilmiyorum. Ne işe yaradığını bilen var mı? Fiber kablo geçişi için bırakılmış olabilir diye düşündüm çünkü bina içerisinde ve bodrumda herhangi gözle görülür bir fiber kablo bulunmuyor. < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >