Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
89
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BMW iX3 (G08) Kullanıcıları
A
3 hafta (206 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

BMW iX3 (G08 kasa) ile ilgili fikir alış-verişi, tecrübe paylaşımı için özel olarak açılmış bir konu olmadığını farkettim.

Araç ile ilgili detaylar, kullanım tecrübeleri, karşılaşılan sorunlar ve çözümleri, bu aracı almayı düşünenler için farklı görüşleri değerlendirmek adına için ayrı bir konuda paylaşım yapmanın faydalı olacağını düşünüyorum.

Bizim aracımız 2022 model, eDrive20 (163 PS) M Sport Impressive.
2023 haziran trafiğe çıkışlı, 41000 km'de, ikinci sahibiyiz. Yaklaşık 1 yıldır bizde.

Sapphire Black Metalik renkte, içi siyah.

Evin ikinci aracı, daha önce 2020 model Skoda Kodiaq vardı, ikinci araç olmasının da yarattığı alan ile tam elektrikli bir aracı tecrübe etmek istedik ve genel olarak çok memnunuz. 163 PS olmasına rağmen performans da tatmin edici.

Var ise diğer kullanıcıların görüş ve yorumlarını, önerilerini dinlemeyi çok isterim, benim de sorularım var.

Görüşmek üzere.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AU -- 22 Nisan 2026; 15:31:22 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.