Merhaba arkadaşlar Honor yani android cihaza geçtim Pro 3 kulaklığım için Android tarafında yararlı bir uygulama var mı pilini görebileceğim özelliklere erişebileceğim
yanıtınız için teşekkür ederim,acaba hangi iphone modelini kullanıyorsunuz.sanırım yazılım sürümüyle alakalı değil model bazında açık veya kapalı olabiliyor.
hocam ekosistem muhabbeti bir yere kadar vallahi saçma sapan mevzular telefonum android bilgisayar mac kulaklık pro 3 ama ilk fırsatta farklı marka bir kulaklığa geçeceğim huawei freeclip 2 diye bir kulaklık var tasarımı garip duruyor ama bakalım
Ben temudan aldım bildiğiniz foam kulak tıkacı formunda tamponu var. Orijinalin arasına yerleştirdim. Biraz fark etti ama kayda değer değil bence. Ayrıca bunlar bir tık daha konforu azaltıyor bence. Bu işin piri comply markası ancak bence saçma sapan fiyatları var. 1 liralık Maliyetli ürüne haklısınız 2k-3k verilmemeli
Merhaba uzun sure airpods 2 kullandim.2 gun once airpods pro 3 e gectim ama baya acemisiyim. Ozellikle sag kulagimda surekli disarinin sesi geliyor anc acik kullaniyorum genelde seffaf mod anc farketmeksizin bazen muzik dinlerken dahi hahfiften dis ortam sesi(konusmalar vs) geliyor bunu kapatmanin yolu var midir? Hani muzik dinlerken gelmesi kapansa yeter.
Gurultu engelleme acik ama sarkiyi durdurunca yine disarinin sesini veriyor.bulundugum ortamda ses cok yuksek avm vs belki ondandir ama bilmiyorum. Seffaf mod kadar olmasa da gurultu engellemede de muzik durdugunda iceri disarinin sesini veriyor. Bir de sarj cok cabuk bitiyor sanki anc ile ne kadar gidiyor normalde?
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle