Herkese iyi akşamlar diliyorum. Dün kız arkadaşımın telefonu çeşitli sorunlarla artık emekli oldu diyebiliriz. Kendisinin isteği olan telefonu şimdi alamadığı için yaz ayına kadar idareten bir telefon bakıyoruz. 10-15k bandında, çok fazla detaylarda boğulmaya gerek olmayan ancak elinin altında bulunup da olası bir durumlarda sapasağlam kullanabileceği android telefon önerilerinize açığım. Şimdiden çok teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Düşük veya giriş segmenti olarak tanımlanabilecek telefonlar genellikle kısa vadede ciddi hız problemleri yaşarlar. Kamera önceliği yoksa Samsung'dan uzak durabilirsiniz. Benim de tercihim uygun fiyatla CMF Phone olurdu ancak NFC benim için çok önemli derseniz Samsung dışında pek güvenilir marka da yok. Samsung kullanacaksa güncellemeleri olabildiğince yapmasın, ilk günkü güncellemeler ile kullansın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >