Belki ilk baştan yapay zeka firmalarının şuç bulabilirsiniz ama asıl suçlu bellek üreticilerinde defalarca yok su bastı ram fiyatları yükseldi yok yangın oldu bellek fiyatları yükseldi en ufak bir şey olur fiyatlar yüzde yüz zamlanır, sonra görüldü ki anlaşmalı bir şekilde fiyatları yükselttikleri, farkında değilsiniz ama dipten dipe teknolojik bir felakete gidiyoruz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam bu dediğiniz sadece bellekte değil ülkemizde satılan tüm ürünlerde geçerli. Yurt dışında bu fiyatların daha uygununa insanlar ürün alıyor. Anlayacağınız layık olduğumuz fiyattan iteliyorlar bize.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >