Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
58
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cs2 AMD crosshair renk kayması(gölge) sorunu
G
2 hafta (1 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, sistemim:
RX 6700 XT
Ryzen 5 5600
Gigabyte A520M-H
ASUS 270Hz (OC) monitör
CS2'de fotoğraflardaki cross etrafında kırmızılık oluyor. Örneğin turkuaz cross'da cross'u gölgeye veya rakibin üstüne getirince kırmızılık oluyor veya sarı crossda etrafı lacivert oluyor. Her yolu denedim, tertemiz bir format attım, sıfırdan kurdum. AMD ayarlarını hem varsayılanda hem de performansa çekerek denedim ama sorun devam ediyor, kendim ayar yapmadım. Doygunluğu arttırınca daha da fazla belli oluyor.

Kısa bilgi: AMD Super Resolution'ı açıp oranı 0'a indirdiğim zaman renk karmaşası kalkıyor fakat bu sefer de crossun şekli değişiyor; örneğin kare olan donk cross yuvarlağa dönüyor. Monitör ayarlarından da her şeyi denedim ama monitörden olduğunu sanmıyorum.

Fotoğrafları benzer şikayette olan arkadaşların postundan aldım, bendeki de aynısı; özellikle turkuaz cross olan.

Şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.