Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
41
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Kocaelispor 2. lig takımı Beyoğlu Yeni Çarşı'ya kaybetti
M
2 ay (11801 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. ve son hafta maçında 2. Lig ekiplerinden Beyoğlu Yeni Çarşı ile Süper Lig ekibi Kocaelispor karşı karşıya geldi.



Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2. Lig ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı, 1-0'lık skorla kazandı. Beyoğlu Yeni Çarşı'ya galibiyeti getiren golü 57. dakikada Alhan Kurtoğlu attı. Kocaelispor, Rigoberto Rivas'ın 49. dakikada kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.

İşin ilginç yanı ise;
Bu sonuçla birlikte her iki takım da 4 maç sonunda 4'er puanda kalarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
2 ay (389 mesaj)
Teğmen

Kimseye yar olmamış demekki hocam



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.