Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
99
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TivibuGO webOS tv bitmeyen sorunlar
X
2 hafta (107 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

LG webOS TV’de (LG OLED Evo C3 48C34LA) Tivibu GO uygulaması resmen bozuk. Hiçbir dizi/filmde altyazı veya seslendirme seçeneği açılmıyor; tuşa basınca ekranda sadece “Altyazı/Seslendirme” yazısı çıkıyor ama menü gelmiyor, seçilemiyor. Aynı şekilde çözünürlük butonuna basınca da sadece “Çözünürlük” yazıyor, yine hiçbir ayar açılmıyor. Uygulamaya “4K” diye bir sekme eklemişler; içinde 2 film ve bir Rize belgeseli görünüyor ama hangi filme tıklarsam tıklayayım Rize belgeseli açılıyor ve ekranda görüntü yok, sadece ses geliyor (simsiyah ekran). Türk Telekom’a defalarca arıza/şikayet bıraktım, sürekli “hattınızda sorun yok, izleyebilirsiniz” diye otomatik cevap veriyorlar ama sorun hat değil uygulama tarafında gibi. LG webOS’ta Tivibu GO kullanan varsa aynı şeyleri yaşayan var mı, çözümü olan var mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.