Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
220
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yenilenmiş telefonmu sıfır telefonmu
M
3 ay (1 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Düşündüğüm telefon Samsung s25 ultra ama sıfır almak istediğim zaman 20.000tl üstü telefonlara 3 aydan fazla taksit yapmıyolarmış easycepden kozmetik durumu çok iyi telefonmu alsam ona 3 aydan fazla taksit yapıyorlar sizce ne yapmalıyım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 ay (2376 mesaj)
Yüzbaşı

Yenilenmiş telefonlar konusunda forumlarda çok fazla şikayet var. 1 sene garanti veriyorlar ama telefon garantiden çıkmıyor diyenler çok. Mesela anakart bozulmuş değişmiş telefonun sıvı contası vs. takılmamış. Bu gibi vakalar çok var. Bir araştırın isterseniz. Ben şahsen tercih etmem.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
3 ay (4186 mesaj)
Yüzbaşı

napın ne edin 0 alın



G
3 ay (35 mesaj)
Er

Yenilenmiş telefon alacaksanız, değişensiz bulup onu almanız gerekiyor. Eğer değişeni olan bir yenilenmiş telefon alırsanız başınız büyük ihtimalle ağrıyacaktır. Takılan parçalar kalitesiz, işçilik düşük oluyor genellikle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
dün (54 mesaj)
Çavuş

1 Mayıs'ta getmobil sitesinden satıcısı da getmobil olan outlet iPhone 15 pro max 256 GB natürel titanyum sipariş ettim. Teslimatla ilgili sorun olmadı 4 Mayıs'ta kargoya verdiler 5 Mayıs'ta teslim aldım. Akşam kutuyu video eşliğinde açtım. Arka kamera bölgesinde bir hasar vardı sadece, başka kozmetik sorun yoktu. Ürün sertifikasında ekran ve ön kameranın eşdeğer parça ile değiştiği yazıyordu. Zaten açar açmaz bilinmeyen parça uyarısı verdi. Yazılım güncellemesi yaptım iCloud hesabımı açtım. Ön kamerada donma-takılma olduğunu tespit ettim ve hemen iade talebi oluşturdum. Ertesi gün yani 6 Mayıs'ta kargoya verdim 7 Mayıs'ta teslim aldılar. 4 gün sonra 11 Mayıs'ta;
-Ürünün, sana ilk gönderildiği haliyle (hasarsız ve eksiksiz) tarafımıza ulaşmamış olması,
-Üründe kullanım, hasar veya dış etkenlere bağlı deformasyon tespit edilmesi,
-Yasal iade süresinin aşılmış olması.
gibi yersiz gerekçelerle iade talebimi reddetiklerini ve ürünü bana geri göndereceklerini mail ile bildirdiler. Müşteri temsilcisine falan ulaşamıyorsun bu arada sürekli yapay zeka destekli temsilci muhatap oluyor ve çözüm bulamıyorsun. Gelen maile dönüş yaptım, video eşliğinde açtığımı da söyleyince bu defa İCloud hesabından çıkmadan gönderdiğim için reddetiklerini söylediler. Şikayetvar sitesine başvurdum, peşinden gerçek bir müşteri temsilci aradı beni. Durumu anlattım, kendi hatalarının olduğunu, iCloud hesabıma giriş yapıp cihazı silmem durumunda ürünü geri göndermeden iade işlemini tamamlayabileceğini beyan etti. Süreci her gün takip ettim mail yoluyla ulaştım ama her seferinde bana dönüş yapacaklarını söylediler, dönüş yapan olmadı. Ben para iadesi beklerken 13 Mayıs'ta ürünü kargoya verdiklerine dair mesaj geldi. Gönderdikleri kargo takip linkine tıkladığımda hata veriyordu. Yurtiçi kargoyu aradım takip numarası ile sorguladım, meğer 11 Mayıs'ta kargoya teslim etmişler, 2 gün sonra bana kargo bilgilendirme mesajı geldi ama ürün hala yola çıkmamış, 4 gündür kargo şubesinde bekliyor. Şu an itibari ile ürün de yok, para iadesi de yok sadece bekliyorum. GETMOBİL PİŞMANLIKTIR.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.