Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
57
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Klavye tuşlarımın işlevi bozuldu
K
geçen hafta (2 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba klavye tuşlarımın işlevi bozuldu alt tab atınca pencereler arası geçiş yapmak yerine penceleri gösteriyor. Windows tuşu windowsu açmıyor fiziksel olarak bir sorun yok klavye üstüne kedi çıktıktan sonra bir anda oldu yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Format bile attım düzelmedi @ işaretini alt gr q ile koyuyordum artık onuda yapamıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraltt1 -- 22 Ocak 2026; 21:29:44 >


K
geçen hafta (2 mesaj)
Er
Konu Sahibi

rog azoth kullanıyorum klavye olarak, güncellemesini yaptım 30 saniyeliğine düzeldi tekrar eski haline döndü.



R
geçen hafta (2352 mesaj)
Binbaşı

klavyeyi test edin bi kisa devre olabilir keyboard test yazıp bi deneyin sonra ise windows klavye ayarlarindan dogrü klavye ayarını seçin



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.