Ne zaman zorda kalıp Trugo DC'ye taksam aracım ya şarj almıyor ya da kesiyor bir yerde. Ayrıca pil sıcaklığı normalin bir tık üstüne çıkıyor. Kesinlikle ben de genel bir problem olduğunu düşünüyorum.
2023 den beri bu tarz yanan araç sayısı kaç toggda ? Birde içten yanmalı araçlarda kaç ? Açın haberleri yolda dururken yanan yüzlerce içten yanmalı araç var.Kaza anında daha yeni benzinli araçta yanarak ölen bir kişi vardı çevremde tanıdığım.Togg un kaza anında yanan aracını henüz görmedim mesela.
Bu kafayla uçak teknolojiside çok riskli aman binmeyin uçağa.Ama kaza detaylarına bakınca en çok ölümlü kazalar uçak dışındakiler.
Türkiyede iş bilen servis yok asıl sıkıntı bu. Bkz togg bile bosch car servisle anlaşmış bosch car servis dediğin kurumun ülkedeki durumu belli sadece google yorumlara bakmanız yeterli . O da google yorumlarını bile sildiriyorlar. Antalyada oto servislere google dan 1 yıldız veriyorum ancak kaldırılıyor. Antalyada sıkıntı yaşadığım Aral servis (Service Aral) isimli dükkana 1 yıldız verip kötü yorum yapmıştım birkaç gün sonra silindi. Sonrasında Online Garaj isimli işletmeye kötü yorum yaptım o da yayından kaldırılmış gözüküyor. Yorumlarımda hiçbir kötü kelime veya argo da kullanmadım buna rağmen yorumlarım neden silindi anlamadım. Bu işletmelere baktığımda 5 yıldızlı birçok yorum var ama onlar duruyor sadece, bazıları da zaten 2-3 yorumlu fake hesaplar olduğu belli. Bu tarz olay yaşayan var mı google yorumlarda?
Bu kafayla uçak teknolojiside çok riskli aman binmeyin uçağa.Ama kaza detaylarına bakınca en çok ölümlü kazalar uçak dışındakiler.
ateş çıkarmıştır