İyi günler, evimde 1000mbps Türktelekom fiber internete sahibim. İnternet hızımda hiçbir sorun yok lakin sadece kullandığım laptopta bazı online oyunlarda (Battlefield 1 ve Squad) pingim çok yüksek oluyor. Aninden çıkıp inme falan da değil, direkt yüksek oluyor sunuculara bağlanamıyorum hatta. Başka cihazlarda bu sorun yok sadece benim cihazımda oluyor. Mobil hotspotla böyle bir sorun yaşamıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.