Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
71
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptobumun fanı sürekli kapalı duruyor
S
3 gün
Er
Konu Sahibi

Hp Victus W16-S1018NT Amd Ryzen 7-8845HS Aı 32GB Ddr5 1tb SSD 8gb/ RTX4060 Freedos 16.1" 144 Hz Fhd IPS Taşınabilir Bilgisayar VİCTUSA1YU5EA06+WEBLEGELSINÇANTA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bilgisayarını kullanıyorum, hpnin fan kontrol cihazı OMEN Gaming Hub, kendini kafasına göre durduruyor ne yapacam bilimiyom adanada oturuyorum yani laptop güç sisteminde basic dengelide çalışıyor yüksek performansa aldığımda Gaming Hub çıldırıyor cpu 80 dereceleri görüyor. Sürekli güç tasarrufundayım ondanda otomatikte olduğu zamanlarda fanı kapatıp sistem 40-45 derecelere geçene kadar fanı çalıştırmıyor. Şuanda sadece Edge tarayıcı açıkken dengeli versiyonunda aşağıda attığım gibi 4000 rpmde fan çalışıyor buna rağmen arada 35 39 dereceler arasında gidip geliyor. Fan kendini durdurmasa ben sorun etmiyorum sesi için zaten laptop diye ama fan bir anda kendini durduruyor ve hani 50 dereceleri pc görüyor. Acaba biosta mı birşey yapmam lazım orda da fan ayarı var şimdi girip onunda fotosunu eklicem.



T
3 gün
Teğmen

50 derecelere kadar fan çalışmaması normal hatta laptoplar için performans kullanımda 80-90lar da normal



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 gün
Er
Konu Sahibi

şöyle bir durum vardı biosta ayarlarda fan ayarı yoktu yani olan ayarda manuel mi çalışmasını istersiniz tarzında bir olay vardı şimdi fan devamlı açık kalsın mı yazısını açtım otomatikten çıktı, duruma bakcam olmazsa tekrar yazarım. Yani güç tasarrufunda olması bile benim için yeterli zaten güçlü işlemcisi var ama fanın kendini kapatması benim için büyük bir sorundu, çözülmüş gibi duruyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.