Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
50
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muhabbet kuşumun kuyruğu nefes alırken aşağı yukarı hareket ediyor — galiba cereyanda kaldı
V
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Herkese selam,
Muhabbet kuşum nefes alırken kuyruğu her nefeste aşağı yukarı hareket ediyor, sanki nefes almakta biraz zorlanıyor gibi. Herhangi bir ses yok, hırıltı ya da tıslama duymuyorum. Tüyleri kabarık değil ve hâlâ canlı, hareketli.

Büyük ihtimalle biraz cereyanda kalmış olabilir. İshal belirtisi fark etmedim ama yine de önlem olarak probiyotik damla verdim. Ayrıca pet shoptan C vitamini damlası aldım, suyuna birkaç damla ekledim.

Şu anda bulunduğu ortam sıcak ve cereyansız. Sizce bu durumda endişelenmem gerekir mi, yoksa sıcak ve sakin ortamda kendi kendine düzelme ihtimali var mı?

Tecrübeli kuş sahiplerinden ya da veterinerlerden gelecek her türlü tavsiyeye açığım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.