Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda dünya klasiklerine ilgim bir hayli arttı ve sayede denemeler türüne de merak sardım fakat denemeler bir oturup da okuyabileceğim türe benzemiyor belli başlı konulardaki yazılan yazıları sanırım sindirmemiz veya üstüne düşünmemiz mi gerekiyor? sizler denemeleri nasıl okuyorsunuz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yani zaten kısa kısa olmasından kaynaklı kolayca bir adamın belli bir konudaki belli bir fikrini okuyup geçebiliyosun. Bir insanın bir konu hakkındaki 10dklık youtube videosunu izlemekten farkı yok konu derinliğine vakıf olabilmek adına. He sadece daha akıllı bir insan olma olasılığı artıyor.
Yani adamın yazdığı konu hakkındaki fikrini okuyosun sonra kendine ait o konudaki fikrine bakiyosun, kiyaslatiyosun çarpıştırıyosun eğer o konu hakkında fikrin yoksa ve bilmiyosan çoğu zaman fikri direkt alabiliyosun. Fakat genellikle olan şey şu oluyo, kendi fikrinde kalıyosun fakat kafanın içinde onun fikrinin tortusu kalabiliyor. Bu sayede o konu hakkında farklı yaklaşımlara ve düşüncelere açık oluyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadeceaytmatvefiora -- 21 Eylül 2025; 1:27:8 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.