Tony Todd hatrina 3/10 Telefona baka baka izledim. Sinemada izleyenlerin parasi cop olmus. 14 sene sonra yeni film geldi, Tony Todd anisina diye basmislar yuksek puanlari.
Seriyi az cok sevdigim icin fragman dahi izlememistim. O cast secimi nedir oyle ? 10bin dolarlik oyuncu falan mi tuttunuz ? Dogru duzgun unlu yok. Woke aile de cabasi. Sapsari kari kocanin soya bak. Koreli baba ve beyaz amerikali anneden meksikali kiz cikmis Uniye gidiyor hesapta. Ama 45 yasinda duruyor. Film berbat cgi sahip. Cok sahte duruyor. Baba ve kiz evlat ölüyor. Dovmeli arkadas babasinin baska birisi oldugunu ogreniyor. Gidip kardesinin dasaklara yumruk atma sakasi yapiyor Filmin basindaki sarisin kadin nasil o kulubede hayatta kalmis. Her sey sallaniyor. Gitmis saksi asmis tavana. Kaziklar var, keskin teller var. Kanser oldugu sonucuna nasil variyor ? Eve doktor mu getirmisler. Patoloji icin nasil yol izlediler ? Sallayin tabi Kurtardigi zenci bebenin de Tony oldugu hemen anlasiliyor. Aile muhabbetine girmeleri de beni tatmin etmedi. Yok kanseri varmis gorusu ona gecmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 4 Ağustos 2025; 6:44:35 >
Filmi yeni izleyebildim. 2000'lerin Son Durak filmleri ile kıyası mümkün değil ancak CGI teknolojisinin de zirveye ulaştığı günümüzde onun da etkisiyle özellikle ilk başlardaki Sky View gökdelen faciası sahnesi ile (spoiler sayılmaz artık burada) başta bana epey iyi tat verdi, başarılı buldum. Devamındaki epey zorlama ölüm sahneleri ve bir bozuk paranın nelere yol açabileceği hususu ile ağır abartı ve saçmalıklar içeriyor. Yani bu filme IMDB puanından bağımsız olarak ne gömmek ne yüceltmek yakışır. 5.5'dan 6/10 puan veriyorum şahsen ben. Eski FD filmleri ile kıyas yaparsak hakkaniyetli olmayacağını düşünüp tedavüldeki diğer muadil eserlerle olan durumuna göre bu puanı verdim.
Spoilere gerek yok, senariste diyorum ki, O BOZUK PARA var ya o bozuk para, sizin ben taaa....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ağustos 2025; 21:28:33 >
Genelde beğenilmemiş ama ben baya beğendim. Artık bir film izlemeden önce 1-2 tane filmi kapattığım oluyor. Sonuna kadar izlettiği için bile başarılı sayılır. Teknik anlamda oldukça iyiydi.
Çöp kamyonu sahnesinde adamın müzik dinleyip tinder kaydırması çok iyiydi patladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 20 Eylül 2025; 7:20:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >