Selamlar. Forza Horizon 4 ve 5 oynayanlar bilir, oyunda araba almak/satmak için müzayede var ama iletişim ya da pazarlık yok. Aklıma şöyle bir fikir geldi, sizce mantıklı mı?
Mobil bir uygulama olacak: - Satıcı, satmak istediği arabayı uygulamaya ilan olarak koyacak. - Alıcılar bu ilanlara mesaj atabilecek, pazarlık yapabilecek. - Satıcı arabayı oyundaki müzayedeye koyacak ama sadece belirli filtrelerle, alıcıya bunu söyleyecek. - Ayrıca takip sistemi olacak, satıcıyı takip edenlere yeni ilan bildirimi gidecek. - Premium sistemle bazı ilanlar üstte çıkacak. - Uzun vadede aktif satıcılar sistemden para da kazanabilecek.
Bu sadece bir fikir. Yazılımsal açıdan mantıklı mı sizce? Geliştirilebilir mi, yoksa temelinde boş bir hayal mi? Samimi fikrinizi duymak isterim. Daha buraya eklemek istediğim çok sey var ama malasef çok uzun olur
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Mobil bir uygulama olacak:
- Satıcı, satmak istediği arabayı uygulamaya ilan olarak koyacak.
- Alıcılar bu ilanlara mesaj atabilecek, pazarlık yapabilecek.
- Satıcı arabayı oyundaki müzayedeye koyacak ama sadece belirli filtrelerle, alıcıya bunu söyleyecek.
- Ayrıca takip sistemi olacak, satıcıyı takip edenlere yeni ilan bildirimi gidecek.
- Premium sistemle bazı ilanlar üstte çıkacak.
- Uzun vadede aktif satıcılar sistemden para da kazanabilecek.
Bu sadece bir fikir. Yazılımsal açıdan mantıklı mı sizce?
Geliştirilebilir mi, yoksa temelinde boş bir hayal mi?
Samimi fikrinizi duymak isterim.
Daha buraya eklemek istediğim çok sey var ama malasef çok uzun olur
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.