hocam mumkun olan en kisa surede savciliga suc duyurusunda bulunun, buradakilerle iletisimdeyim cogumuz bunu yaptik yarin bir gun sonuclandiginda paranizi baska turlu nasil alacaksiniz. en resmi yol bu ve yapmanizi tavsiye ederim herkes icin ornek dilekce vs paylastim onu kullanabilirsiniz cok zor degil.
Maalesef 09/07/2025 tarihinde bende dolandırıldım.Para gönderdiğim iban Hüseyin Emre daş ismine aitti.Telefonumda görüntüler halen duruyor.17 temmuz itibarı ile sitenin kapandığını görüyorum.
Merhaba,bende 07.07.2025 tarihinde 4 ad otomobil lastiği alma gafletinde bulundum.Maalesef bende aynı akıbete uğradım.Dilekçe örneği veren arkadaşada çok teşekkür ederim.Hemen savcılığa başvuruyorum.
CİMER' den yanıt geldi bana: Bu olay dolandırıcılıkla ilgili olabilir. Bu nedenle ya savcılığa suç duyurusunda bulunun ya da Ticaret Bakanlığı'na (Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü) tekrar başvurun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Davidzwezda