Merhaba Yeni almış olduğum bilgisayarda video izlerken oyun oynarken sadece işlemci grafik birimi ile yaptığım işlemlerde bir cızırtı sesi, anlık ekran kararması ve biranda donma sorunu yaşıyorum. Forum üzerinde biraz baktım fakat benim sorunuma benzer olmadığını düşündüğüm konular ile karşılaştım. Yardımcı olabilir misiniz?
Sistem bilgisi Katana 17 b13vgk 1287xtr Rtx 4070 16gb ram intel uhd grafik win 11 pro
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yeni almış olduğum bilgisayarda video izlerken oyun oynarken sadece işlemci grafik birimi ile yaptığım işlemlerde bir cızırtı sesi, anlık ekran kararması ve biranda donma sorunu yaşıyorum.
Forum üzerinde biraz baktım fakat benim sorunuma benzer olmadığını düşündüğüm konular ile karşılaştım.
Yardımcı olabilir misiniz?
Sistem bilgisi
Katana 17 b13vgk 1287xtr
Rtx 4070
16gb ram
intel uhd grafik
win 11 pro
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.