Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 2 mobil kullanıcı
21
Cevap
756
Tıklama
19
Öne Çıkarma
Cevap: Akp çalmaz diyenler içeri (Siyasi ahlak yasası) (2. sayfa)
J
5 sa.
Teğmen

AKP çalsa bile medya icazet almadan haber yapamıyor ki.



A
3 sa.
Yüzbaşı

Bu yasa Davutoğlu yolsuzlukları gördüğü için değil Avrupa Birliği'ne girmemiz için bitirmemiz gereken fasıllardan biriydi. Galiba serbest dolaşım vizesi almamız için son 3 fasıl kalmıştı ve biri buydu. Bu yasa çıksaydı Avrupaya vizesiz gidebilecektik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 sa.
Yüzbaşı
Konu Sahibi

O da var ama Davutoğlu'nun hikayesine de bakmak lazım. Bu adamın niye partisiyle arası bozuldu, niçin dışlandı. 17-25 aralık operasyonlarında yolsuzluk yaptıkları ortaya çıkan 4 bakanın yüce divana çıkmasını istiyormuş kendi dediğine göre. Ama niçin çıkmadıklarını biliyoruz. Akp'nin verdiği red oyları ile yargılanmaları engellendi. Mecbur engellediler çünkü işin içinde daha yukarıda birileri vardı. Bunu söyleyen o bakanlardan biri. Kendisi istifaya zorlanınca "öyleyse başbakanın da istifa etmesi lazım" demişti.




Bu mesajda bahsedilenler: @alvete
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.