Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
271
Cevap
5442
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Kılıçdaroğlu: Mutlak butlan çıkarsa partiyi kayyuma bırakmam (13. sayfa)
O
geçen hafta
Yüzbaşı

ya yürü git işine ya.

vallahi tek bir elle tutulur söylediğin argüman yok.

maaşlı fonlu çalışanlar gibi burda millete laf yetiştirip canhıraş savunma durumundasın.

üstüne insanları küçümseyerek dalga geçtiniz.

işte partinizin hali durumu ortada.

ülkenin başına geçseler sınıfı yönetemeyecek adamlar bunlar.

ne hale gelmişşler rakı masalarında bölüşmeye başlamışlar çıkarları.

durumunuz bu belli. dün piromuz babamız dediğiniz adama şu an saldırıyorsunuz.

sizin herşeyiniz alengirili işte daha ne konuşmaya gerek var mı ki seninle ya bot.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
geçen hafta
Yarbay

kendi yazdıklarını söylüyorsun herhalde elle tutulur bir şey yok diye. kendi yazdıklarını inkar eden, benim hakkımda yalan söyleyen birisin sonuçta.

rte ve bahçelinin geçmişine bakamazsın mesela. öyle yazınca görmezden geldin daha önce.

sen ancak bot, trol dersin bu şekilde. bir de vatansever değilisiniz dersin millete. başka bir şey dediğini gören olmaz. şurada yazdıkların bile ortada ya. sana mhp teşkilatı apoyu savunun dese savunursun. bugüne kadar neleri savunmadınız sonuçta.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
I
geçen hafta
Yüzbaşı

13 yıl ülkenin en büyük muhalefet partisini yönetti. Parti içerisinde açılımlar yaptı. Bu açılımların neler olduğunu tek tek yazmayayım bakabilirsiniz kolay bir araştırma ile. İlk zamanlar bu açılımlara kimse ses çıkarmadı aynı iktidarın yaptığı hamleler gibi. Parti içinde yetkililer ses çıkarmazken, sandığa giden halk bu duruma baya ses çıkardı. Özellikle zaten 2023 yılında ittifak kurup, kendini aday çıkarması ile seçmeni iyice küstürdü. Rakibi herhangi bir miting, hazırlık bile yapmadı o derece kazanacağına emindi. O ağır yenilgi ile halktan hem sandık öncesi hem sandık sonrası ciddi darbe aldı. İstemeye istemeye Özgür Özel ile rakip oldu. Sonuçta beklenen oldu. Partinin yönetici ismi değişse bile şuan hala parti içerisinde KK destekçisi çok isim var. Ama tabi şuan ki yönetici seçmenini bir nebze elde tutabildiği için o kısımda olanlar ses çıkarmıyor. Sonuç olarak son seçimde küskün olan seçmen geri döndü ve muhalefet yıllar sonra en güçlü dönemine girdi.

Sonrasında siyasi darbe yapıldı. Darbenin üstünden kısa bir süre KK ortaya çıkıverdi. Amacı muhalefetin iyiliği değil, geçmişin intikamı. Parti içini geçtim, partiye ait belediye içerisinde belirli alanlarda ciddi KK destekçileri var. Çünkü 13 yılda parti ve partiye ait belediye içerisine kendi adamlarını iyi yerleştirdi. İmamoğlu çevresinde bile çok sayıda KK gizli destekçisi var. O isimler öyle sıradan kişiler değil. Kanından, ailesinden kişiler. Bu isimlere ve zamanında parti içerisinde yerleştirdiği kişilere güvenerekten bugün böyle muhalefeti içten bölmeye yönelik açıklamalar yapıyor.

13 yıl muhalefete ciddi güç kaybettirdi. Bu 13 yıl ülkenin 25 30 senesini heba etti. Muhalefet ciddi hukuk sorunu ile uğraşırken tek derdi koltuk. Muhalefet içerisinde muhalif sorun çok büyük sıkıntı. Muhalefet bu sorunu acilen ortadan kaldırmalı, o isimleri yok etmeli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen hafta
Yarbay

işte sen en fazla bunu diyebilirsin, ancak yalan söyleyip iftira atarsın. cevap veremeyince bu hale geldin işte. kendinin ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun, kasıtlı yapıyorsun. teşikalatınızdaki propogandaların burada bana sökmeyince çıldırdın bu şekilde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Temmuz 2025; 15:11:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
O
geçen hafta
Yüzbaşı

yazık sana ya. ben çıldırmam sen yıllardır çıldırıyorsun burda zıp zıp zıplıyorsunuz be acıdan.

milletin eline düştünüz, o sevmediğiniz, aşağıladığınız milletin ne kadar değerli olduğunu anladınız da

şimdi şirin görünmeye çalışmak için yok atatürkçüyüm yok türk milliyetçiyim ayaklarına yatıyorsunuz.

sizin milliyetçiliğiniz de atatürkçülüğünüzde pironuz kadar.

sizin maskeler düştü, troller orduları olduğunuzu kendi adamlarınız söylüyor, katakulleleri kendi adamlarınız

itirafçı olarak kendileri şikayetçi olup kendileri söylüyor.

sende burda algı kasarak temizlik yapmaya çalışıyorsun da yemiyor kimse.

sana fon ve destek veriliyor mu ?

veriliyor ise boşa gidiyor yani orda da başarısızlar .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 3 Temmuz 2025; 0:43:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
C
geçen hafta
Yarbay

sen kendi teşkilatına başarısız olduğunu söyle. burada algı yapmaya çalışan sensin çünkü. bak hala kendinizi üstün sanıyorsun. milliyetçiliği ayaklar altına alanlar milliyetçilik dersi mi verecek ya. git işine. iktidarlığa yanaşmak için yıllardır yapmadığınız kalmadı. şimdi burada Atatürkçülük, milliyetçilik satma.

ayakkabı kutularında paralar mı istiyorsunuz acaba? o yüzden mi döndünüz bu kadar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
O
7 gün
Yüzbaşı

ben zaten kendi yönetimime muhalefetim.

senin gibi kendi tarafına ses etmeyip herkese yanlış diyen biri değilim.

ben ve benim gibi insanlar kim milliyetçi ise onun yanında olmaktan gurur duyarız. özdağ olur ağıralioğlu olur

yada başımızdaki gidip yerine dinamik biri gelir onunla olur. bizim yerimiz her zaman devletten ve milletten yana.

sizlerin ve sizin taraf gibi batıdan emir almayız, alanlarla işimiz olmaz.

para alıp veren kim varsa rüşvet yiyen adam kayıran haksızlık eden Allah belasını versin.

Burdada aynı şekilde para alıp veren burda mesai harcayıp çıkar sağlayan kim varsada aynı şekilde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
C
7 gün
Yarbay

işte sen ancak böyle yalan söyleyip iftira atarsın.

senin dışında herkese, her şeye yanlış diyorsun çünkü kendini süper doğru sanıyorsun. bunu her mesajında gösteriyorsun.

hükumet sistemini değişmesine de oy verdin, rteye de. bunu ne yapsan değiştiremezsin, uğraşma.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
O
2 gün
Yüzbaşı

sen ve tayfandan ala yalancı iftiracı var mı burda ?

burda resmen mesai harcıyorsun. bunu kimse bu şekilde yapmaz, yapamaz.

sen kesinlikle o yıllarca insanları yaftaladığınız maaşlı troll lafının hakkını verenlerdensin daha ne yapacaksın ki

bunu ispatlamak için zaten.

ben bugün 12 şehit verilmiş barış marış ayağına görüşülen pkk sözcülerine ve bunlara değer verenlere lanet

ediyor tepki gösteriyorum.

sen burda bir kez olsun iktidarı haklı bulup bir kez olsun kendi cenahını eleştirebildin mi ya.

sen bunu yapamazsın çünkü kurulu makinasın.

bot gibi yazıyorsun, botun tekisin.

neci olduğun belli değil, cinsiyetin belli değil, ne yaptığın belli değil muhalefetten başka.

now tvnin burdaki şubesi gibisin herşeye muhalefet herşeye ama.

muhalefetin hiçbir şeyine de muhalefet edemeyen bir botsun.

bu kadar da olunmaz ki ya insan olanın bir vicdanı olur ya .


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
C
2 gün
Yarbay

hala iftira ve hakaret dışında bir şey yazamıyorsun. şu konudaki yalanların bile yeterli. kesin parti teşkilatında bütün gün propoganda yapanlardansın. yoksa şu saçmalıkları yazarken biraz olsun utanırdın. algın sökmediği için devamlı trol, bot deyip duruyorsun. sende alışkanlık olmuş bu. zaten tipik akp argümanlarına kadar düştün.

burada benden çok daha fazla mesaj yazan, aklı başında herkesin saçmaladığını söylediği senin kesiminden üyelere laf ettiğini görmedim. senin derdin benimle çünkü algın bana sökmedi ve bu senin çok zoruna gitti.

bütün hayatını savunmak için harcadığın partiyi yalandan ufaktan eleştirsen ne yazar ya. sonuçta asıl meselelerde bahaneler üretip savunuyorsun. sırf rte yaptı diye şu başkanlık sistemini bile savunuyorsun, daha ne olsun ya?




Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
S
2 gün
Yüzbaşı

Konvoya bak konvoya ;
Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
dün
Yarbay

cidden senin yazdıkların normal değil. hakaret edemeden, iftira atamadan konuşamaz oldun. Trol diye iftira atıyorsun, bunu söyleyince sanki iftiracı değilsin gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

şu halini gördükçe acıyorum sana. senin kadar ağzı bozuk birini forumda epeydir görmemiştim. propogandaların bana sökmeyince gerçek yüzünü ortaya çıkardın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 8 Temmuz 2025; 22:26:42 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
C
dün
Yarbay

yazdığın bir şey yok ki. sadece iftira ve hakaret yazıyorsun. trol diyorsan ve iftira atmıyorum diyorsan kanıt sun o zaman. sunamazsan buna iftira atmak denir. hadi bakalım.

şu yazdığın mesajın seviyesine bak ya. sen kimsenin vicdanını, insanlığını sorgulayamazsın. kendine gel. burası senin parti teşkilatın değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
O
dün
Yüzbaşı

sorun bu zaten.

kendini söylüyorsun bak. yazdığın gerçekten birşey yok.

ben herkesi eleştirebiliyorken sen neden hiç kendi cenahını eleştirmiyorsun kardeşim, ayrıcalığın nedir ?

yada bir nemalanma durumun mu var ?

hiçbir zaman açık ve net olamadın, olamıyorsun.

aynen öyle burası sizin yeriniz değil, burası türk evlatlarının memleket meselelerini konuşup tartışabildiği yer.

sen ve senin gibiler ne yapıyor ancak akpye mhpye kin kusmaktan başka.

ben bir yanlış hata varsa her zaman erdemli bir şekilde değerlendirebiliyorum, bir kere senin erdemli bir

eleştirini gördükmü yada arkadaşlar görebildimi ya.

o yüzden sen ve senin tayfan tamamen artık trol olmuşsunuz, burda at koşturmaya çalışıyorsunuz.

bizim gibi size karşı çıkan olunca da her türlü iftiralar ile insanları bıktırmaya çalışıyorsunuz.

sizin vatan ile millet ile bir derdiniz yok ki, sizin çıkarlarınız ile derdiniz var.

bu kadar basit, işinize gelmeyince varya herkesi harcarsınız bugün kılıçdaroğlu yarın özel yarın imamoğlu.

işinize gelsin demirtaş kankiniz, onları destekleyenler demokratik hakkını kullanan tayfa falan filan.

ama bu kadar oy alan en büyük partinin insanlarına kin kusmaktan başka bir naneniz yok.

bu kadarlıksınız ya işte. özetiniz hep budur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
C
dün
Yarbay

görüldüğü gibi kanıt olmadığı için gene sadece saldırıp, iftira atmaktan başka bir şey yapamamışsın. iftira atan biri iftiracıdır.

sen yanlışı işine gelirse görüyorsun. şu konuda bile neleri savunduğunu herkes gördü.

senin propogandanı her seferinde fena bozduğum için bana bu kadar saldırgansın. ülkeyi bir tek biz severiz havasında yazıp duruyorsun hep ama ben o havayı söndürünce bu hale geldin.

bugüne kadar siz bir o tarafa bir bu tarafa yattınız. dediklerinizi yuttunuz. kendi dediklerinizi inkar ettiniz. artık her istediğinizi yapacak ortam bulamayacaksınız. millet uyandı ve devriniz artık bitti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15
O
dün
Yüzbaşı

kanıt mı ? utandamadan bir de kanıt istiyor ya. ben senin ekip gibi kopyala yapıştır işleriyle uğraşmam ya.

zaten bu konuları bilen herkes herşeyi görüyor biliyor. hırsızlara bile hırsız diyemiyorsan yapacak birşey yok.

sen kimsin ki neyi bozacaksın ya. sen ancak kendi kendinin ayarlarını bozabilirsin, kıvran dur.

çıkarlarının hakkını vermeye çalışmak için burda çene yetiştirmeye çalışıyorsun bu kadar netsin ya.

valla biz sizin gibi hiçbir zaman dır dır etmedik. sen hep dır dır edip duruyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
C
dün
Yarbay

kanıt olmamana bahanen bu mu? iftira at, iftiracı deyince sinirlen ama sonra kıvır. komiksin.

hırsızlara hırsız diyoruz biz. sizin gibi önce hırsız deyip sonra bu lafını yiyerek destek vermiyoruz. sen kendine bak yani.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozoz15