Arkadaşlar, samsung çamaşır makinem (Samsung WW90TA046AX/AH) lavabonun yanında olduğu için on/off ve start/stop butonlarına su kaçmış, şimdi çamaşır yıkarken farkettim. yakın zamanda olmadığını düşünüyorum kim bilir ne zaman oldu. şu an sorunsuz çalışıyor ama ne yapmak lazım. bu butonlar dışardan sökülür mü? bilen var mı? sökeyim derken tırnaklarını kırmak istemiyorum. başına gelen fikri olan var mı? kendi haline bıraksam buharlaşır mı?
kendi kendine buharlaşmadı. düşündüm de benim oraya su kaçırmam biraz zor gibi. içerden bi yerden yoğuşum mu yaptı acaba. bu ihtimal aklımı kurcalıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.