Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
78
Cevap
4264
Tıklama
21
Öne Çıkarma
Cevap: DOLANDIRILMADAN ÖNCE OKUYUN LÜTFEN !!! (5. sayfa)
İ
2 ay
Er

quote:

Orijinalden alıntı: caraxesss

Evet arkadaşlar bu şahıs beni de dolandırdı.

kullanıcı adı : aratiso
Selamünaleyküm öncelikle şuna bir açıklık getirelim benim kullanıcı adım ile dolandırıldınız ama doalndıran kişinin telefon numarasını ve iban bilgilerini atın. Eski kullanıcıların hesaplarını çalıp onların kullanıcı adı ile sizi yanıltıyorlar ve en önemlisi telefon numaraları ve iban bilgileridir bu hususta aratiso hesabı sahibi benim telefon numaramı teyit edebilirim o dolandırıcı ile hiç bir alakası olmayan mağdur eski kullanıcılar maalesef süresiz ban yedi. Buranadan adminlere sesleniyorum her kullanıcı telefon bilgilerini ilan verirken yazssa daha güvenilir bence profillerine aynı bilgileri girip değiştirilmememli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailArat 4Z51K -- 9 Mayıs 2025; 19:38:17 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @caraxesss
Y
dün
Er

Aynı hızda devam ediyorlar. Oyun almak için açtığım konuya Kişi 0554 536 19 18 numaralı telefondan Berat Kurtboğan adına kayıtlı TR490003200000000141113863 numaralı ibanı verdi. Şu anda çaldığı hesap @cmldrs Dikkatli olun.



< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerliMakina -- 2 Temmuz 2025; 5:32:14 >


Bu mesajda bahsedilenler: @cmldrs
T
14 sa.
Er

Bnde dolandırıldım malesef.
Barış taş adına bir ibandan, aynı telefon numarası ve yine eski bir kullanıcı hesabı ile



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.