Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
0
Cevap
39
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kayseri Sokaklarında Sürükleyici Bir Suç Hikayesi: Mehmet Ataş’tan 'Anafor' Raflarda!
S
3 gün
Er
Konu Sahibi

Polisiye roman sevenlerin dikkatine! Yazar Mehmet Ataş, "Anafor: Bir Kayseri Polisiyesi" isimli yeni romanıyla okurları Kayseri’nin karanlık arka sokaklarında nefes kesici bir yolculuğa çıkarıyor. Cinayet, ihanet ve vicdan temaları etrafında şekillenen bu kitap, hem mekânsal atmosferiyle hem de karakter derinliğiyle öne çıkıyor.
Kitabın merkezinde, görevden uzaklaştırılmış bir başkomiserin zorunlu bir dönüş hikâyesi yer alıyor. 3 yıl sonra, bir şehit çocuğu cinayetinin gölgesinde yeniden Kayseri’ye çağrılan karakterimiz, sadece katili değil, kendi geçmişini de arıyor. Sessiz tanıklar, kirli ilişkiler ve bastırılmış gerçeklerle dolu bir anlatı sunuluyor.
Yalın ve tempolu diliyle dikkat çeken Anafor, şehir polisiyesini Anadolu’nun merkezine taşıyarak türde yeni bir soluk vaat ediyor. Romanı aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz:
Anafor - Bir Kayseri Polisiyesi (D&R)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.