Merhabalar, 6 ay önce yeni bir binaya taşındım dairenin ilk sahibi benim. 6 aydır başvurmama rağmen türktelekom binaya port vermiyor bildiğin kadarıyla binada internet kablosu var zaten olmasaydı müteahhit iskan alamazdı diye biliyorum. Türktelekom müşteri hizmetleri ise sadece beklemem gerektiğini söylüyor daha ne kadar bekleyeceğim bu arada antalyanın en sık kullanılan caddelerinden birinde oturuyorum sağımdaki solumdaki binalarda fiber var. Bu konu hakkında napılabilir ?
Dilekçe yazmaktan başka bir çareniz yok. Türk telekom tarafından tanıdığınız varsa halledilecek işler bunlar. İskanla internetin işişkisi yok. İnternet hiç olmasa da iskanı alabilir. Bir tanıdığım aynı şekilde 2 senedir bekliyodu kendisi kablo çektirmek istedi ona da”çekseniz de bağlanmayabilir” dedikleri için uydunet’e gitti bi dilekçe ile gigabit bağlantı bağladılar. Bunu tavsiye edebilirim ben.
açık kapıdan da başvuralı 5 gün oluyor ordan da geri dönüş alamadım beklemedeyim bakalım nolacak en kötü ekspresnet gibi alternatiflere bakacağım bu arada ekspresneti inceleyebilir misiniz uydu tabanlı servis sağlayıcısı fakat güvenirliğinden emin olamadım
uydunet dediğim (eski ismi kablonet) türksatkablo diye geçen hizmet sağlayıcı. Normalde uydu antenine benzer kablo ile(Koaksiyel kabloyla) internet ve televizyon hizmeti verirler. Yakın zamanda bazı yerlerde fiber altyapı vermeye başladılar. VDSL gibi saçma sapan hız yavaşlamaları gibi sorunlar olmaz genelde 100mbit hızı sorunsuz verirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >