Teşekkür ederim hocam, ofis tarzı pek tutar mı bilmiyorum ama cadde üstü dükkanlar orada baya değerlenir diye düşünüyorum. Sonuçta ofis amaçlı kullanımlar avukat küçük şirket merkezleri tarzı oluyor. Bunların da gelişmesi bölgede tutunması zor olabilir. Ama cadde üstü bir sürü dükkan açılır oraya onca insanın tüketimini karşılamaları lazım. Herhalde cadde dükkanları büyükler kapışmıştır :)
Sur Yapı’nın herhangi bir projesinden ev alacaksanız teslim tarihi itibarı ile hayata geçirmedikleri (gerçekleşeceği belirtilse bile) tüm vaadleri için MUTLAKA teslim tutanağına not düşün ve takip eden bir ay içerisinde gerçekleşmezse (1 aylık zaman aşımı süresi geçmeden) dava açın. Ben İstanbul’da Adapark projesinden ev aldım; “her daireye özel bir park yeri” tahsisi sözlerini tutmadılar; üstelik “tüm etaplar bittikten sonra” diyerek oyaladıkları için 1 aylık zaman aşımı süresini de geçmiş olduk ve bir hak iddia edemiyoruz.
Yaptıkları projede her daire için yeterli park yeri yok; bu yüzden bu vaadle satıldığı halde sözlerini tutmayarak tüm daire sakinlerini mağdur ettiler.
Arkadaşlar, Olur da Sur Yapı’nın herhangi bir projesinden ev alacaksanız teslim tarihi itibarı ile hayata geçirmedikleri (gerçekleşeceği belirtilse bile) tüm vaadleri için MUTLAKA teslim tutanağına not düşün ve takip eden bir ay içerisinde gerçekleşmezse (1 aylık zaman aşımı süresi geçmeden) dava açın. Aslına bakarsanız bunu diğer firmalardan alacağınız evlerde de yapmanızı öneririm ama Sur Yapı bu konuda net olarak yalan söylediği için ekstra dikkatli olun.
Ben İstanbul’da Adapark projesinden ev aldım; “her daireye özel bir park yeri” tahsisi sözlerini tutmadılar; üstelik “tüm etaplar bittikten sonra” diyerek oyaladıkları için 1 aylık zaman aşımı süresini de geçmiş olduk ve bir hak iddia edemiyoruz.
Yaptıkları projede her daire için yeterli park yeri yok; bu yüzden bu vaadle satıldığı halde sözlerini tutmayarak tüm daire sakinlerini mağdur ettiler.
Hocam açıkcası ben oturduğu yerde insan seçenlerdenim Ev alma komşu al sözüne çok hak veririm o yüzden mahalleyi didik didik gezdim hatta geçen cuma namazını orda kıldım çıkışta cemaatten bir kaçıyla sohbet ettik Onlarda teyit etti 3-5 gece kondu kalmış mahallede onlarda varmış Suriyeli çok az yani. Kalan mahalle halkı da %90 Kaş-Korkuteli-Isparta karışımıymış. Sokak olarak no bilmiyorum ama yarın haritada işaretleyip atıyım PC'de. Yeni bitmiş bir bina var özenildiği belli, dairede özellik olarak yapılı, adamlar bir de her daire için hoby bahçesi yapmışlar benim orası baya hoşuma gitti ama daha son kararımı vermedim. Almasanız da gezin derim görmekten zarar gelmez
kendin nesin ki mahalle mahalle dolaşıp adam seçiyorsun cebinde lara dan zümrütova dan terra city nin oradan vatan bilgisayar lara şubesinin civarından falan ev alabilecek paran yoksa ve nuh nebiden kalma evlerde oturmayı da kabul etmiyorsan antalyanın her yeri aynıdır sen en iyisi adanaya dön camii de milletle konuşarak mahalle analizi yapıldığını da ilk defa senden duyuyorum neyse bari iman tazelemiş oldun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 11 Mart 2019; 16:39:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Teknolojist07