Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
429
Cevap
62996
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: italyaya araç ile gitmek (23. sayfa)
C
5 ay (1824 mesaj)
Binbaşı

Bari'den Igoumenitsa'ya feribot 9/10 saat sürüyor. Biletinizi anek.gr den satın alın. Limandaki acentelerde de bilet satılıyor ama yüksek sezonda bileti erken almak gerekir, yer kalmayabilir.

Deck bileti alın, içerdeki salon/koridorlarda kanape veya koltuklarda uyuyabilirsiniz. Seat'ler geniş uçak koltuğu gibi daha konforlu. Geriye doğru yatırıp uyumak mümkün. Karar sizin.


Deck bilet alıp Seat kullanmak mümkün. Biletçiye yakalanırsanız deck'e çıkarsınız. :) Önce deck de bir masaya yerleşip feribot kalkınca seat bölümüne geçerseniz biletçiyi atlatmış olursunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 29 Temmuz 2025; 19:46:58 >


Bu mesajda bahsedilenler: @sanalgezgin
L
2 ay (2581 mesaj)
Binbaşı

geçen sene eylül ayında italyanın 10 farklı şehrini araçla gezdik, 20 gün civarı süren muhteşem bir deneyimdi. konuyu çok geç gördüm, zaten çoğu arkadaş yol yordam göstermiş. yine de sorular varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. araçla rahatça gezmek gibisi yok (:


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 hafta (312 mesaj)
Teğmen

araçla gezerken yanımıza çadır alsak ve bazen araçta bazen çadırda uyusak İtalya yı güvenle gezebilir miyiz? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LynXMaSTeR
L
2 hafta (2581 mesaj)
Binbaşı

hocam biz yanımızda çadır götürdük, ancak konaklama fiyatları o kadar ucuz geldi ki, hiç çadırla uğraşmak istemedik açıkçası. öyle kafana göre çadır atabilecek alan yok orada. yeşil alanlar genellikle koruma altında, her yerde kamera var, bilmediğimiz ülkede aksiyon yaşamayalım dedik. çadırkent tarzı bi yere gitseniz otel parası alırlar sanırım. sahillerde falan belki çadır atılabilir, ama biz denemedik açıkçası.
roma'dan napoli'ye gece yolculuk yaparken yolda sis bastırdı, çok gidebilecek durumda değildik, tırların da kullandığı bir otoyoldu, 2-3 saat yolumuz vardı, o gece araçta uyuyalım dedik ancak pek rahat edemedik. gece 3 gibi falan yol kenarında bir otel bulup oraya geçtik. sabah 9 gibi tekrardan yola çıktık. yani 3-5 kuruş tasarruf etmektense doğru düzgün uykumuzu alıp seyahate odaklanmak istedik. size de bunu tavsiye edebilirim (:
her keseye uygun fiyatlarda konaklama mevcut. özellikle milano, floransa, roma gibi büyük şehirlerde şehrin merkezi yerine bi tık daha uzakta çok uyguna kalabilirsiniz, şehirlerdeki otobüs, metro, tramvay hatları ile merkezi yerlere çok kolay ulaşabiliyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fgum1905
V
2 hafta (1026 mesaj)
Yüzbaşı

F
2 hafta (312 mesaj)
Teğmen

teşekkür ederim uygun fiyatlarsa oteli biz de tercih ederiz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LynXMaSTeR
F
2 hafta (312 mesaj)
Teğmen

teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @VLife
L
2 hafta (2581 mesaj)
Binbaşı

burayı ben de görmüştüm, uygun fiyatlı ancak merkeze uzak diye tutmadık. onun yerine roma merkeze yakın, uygun fiyatlı Hotel Cilicia'da kaldık. Ancak otelin tek eksi yanı otopark için haricen ücret almasıydı. Yakınındaki Re Di Roma metro istasyonundan istediğimiz yere çok rahat bir şekilde ulaşıyorduk.




Bu mesajda bahsedilenler: @VLife
L
2 hafta (2581 mesaj)
Binbaşı

hocam hangi şehirlere gitmeyi planlıyorsunuz, ona göre kaldığımız yerleri söyleyebilirim.
özellikle bolonyada kaldığımız çiftlik evi şahaneydi. hem uygun fiyatlı hem de çok iyi bir kahvaltısı vardı.
araçla merkeze 15-20 dk da gidiliyor.

https://www.booking.com/hotel/it/b-amp-b-la-quercia-pontecchio.tr.html




Bu mesajda bahsedilenler: @fgum1905
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.