Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
33
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Geçmeyen Lifter Sesi
B
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba 1.3 Accent aracımız var.Araba geçen sene conta yakmıştı.Yapıldıktan sonra Lifter diye tabir ettiğimiz ses gelmeye başladı.Usta araç yağsız kaldığı için Lifter yani iticilerin bozulduğunu söyledi.Aradan geçen 1 yıldan sonra ses artınca lifterleri değiştirmek istedim.3 farklı ustada sorunu onaylamıştı.Orjinal parçayla değişimi yaptık ama seste azalma bile olmadı.Usta ise klasik bir yalan söyleyerek 100kmden sonra azalacağını söyledi.Eğer geçmezse motorun üstü komple açılıp bakılacağını söyledi.Araba yağ ve su eksiltmiyor ama ses baya rahatsız edici.Ne yapacağımı bilmiyorum sizede danışmak istedim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 hafta
Binbaşı

Aracını yetkili servise götür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Usta araç 2001 model hiç ilgilenmiyorlar eğer yağ yakıyorsa motor yapalım dediler.Trabzonhyundai



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pelstina
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.